Conopidă prăjită cu nuci de pin și stafide
Conopida prăjită la tigaie cu nuci de pin și stafide ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 232 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,58 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați conopidă, piper, stafide și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este grozav. Încercați Conopidă prăjită cu stafide aurii, nuci de pin și portocale, Fripturi de conopidă prăjită cu stafide aurii și nuci de pin, și Ardei prăjiți cu stafide aurii și nuci de pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-un castron mic, acoperiți stafidele cu apă; lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Între timp, într-o tigaie cazuela de 10 până la 12 inci sau rezistentă la cuptor, încălziți uleiul.
Adăugați conopida și zahărul și gătiți la foc moderat, amestecând, până când conopida începe să se înmoaie, aproximativ 10 minute. Ridicați focul la moderat și gătiți până când conopida se rumeneste ușor, cu aproximativ 5 minute mai mult. Se amestecă roșiile și ardeiul roșu zdrobit, se condimentează cu sare și piper negru și se fierbe până când roșiile au început să se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați stafidele în conopidă, împreună cu 1/4 cană de apă fierbinte, nucile de pin și usturoiul tocat.
Transferați cazuela la cuptor și coaceți conopida aproximativ 30 de minute, până când este foarte fragedă. Se amestecă pătrunjelul și sucul de lămâie și se lasă să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.