Conopidă Prăjită
Conopida prăjită ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 271 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 121 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de conopidă, firimituri de cracker, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Conopidă Prăjită, Orez Prăjit Cu Conopidă, și Conopidă Prăjită "Orez".
Instrucțiuni
Puneți conopida într-o tigaie cu apă clocotită ușor sărată. Gatiti timp de 5 pana la 8 minute sau pana se inmoaie.
Se ia de pe foc, se scurge și se răcește.
Încălziți uleiul într-o friteuză la 365 grade F (180 grade C). Într-un castron mic, amestecați oul și laptele cu o furculiță.
Așezați firimiturile de cracker într-un vas superficial. Înmuiați conopida în amestecul de ouă, apoi rulați în firimituri de cracker.
Se prăjește conopida acoperită în uleiul încins până se rumenesc.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.