Coconut Macaroon Cookie Cocktail ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 1 și costă 1,95 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP are 1077 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână nucă de cocos, zahăr, crincormme de cacao și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Placinta Macaroon Cu Nuca De Cocos, Placinta Cu Dovleac Macaroon Cu Nuca De Cocos, și Sundaes De Nucă De Cocos-Macaroon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a face sirop simplu, amestecați zahărul și apa într-o cratiță de 1 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop Simplu
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se încălzește la fierbere la foc mediu-mare, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
3
Se ia de pe foc; se lasă deoparte 1 oră să se răcească.
4
Se toarnă siropul în borcan de sticlă. Acoperiți borcanul și dați-l la frigider până când este necesar. Face 1 1/4 cani.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop
5
Pentru a pregăti cocktail, umpleți agitatorul de cocktail cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
100% Tequila Blanco
Gheață
6
Adăugați 1 uncie de sirop simplu, romul de nucă de cocos, jumătate și jumătate și crinculme de cacao; acoperiți și agitați. Se strecoară în pahar de cocktail.