Coaste scurte fierte cu daikon și tăiței de sticlă

Coaste scurte fierte cu daikon și tăiței de sticlă
Coaste scurte fierte cu daikon și tăiței de sticlă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $5.46 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 1187 calorii, 42G de proteine, și 96G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, ghimbir, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Coaste scurte fierte cu tăiței de ou, Coaste Scurte Fierte Asiatice Cu Tăiței, și Coaste Scurte Cu Miso Și Daikon Roșu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-o caserolă mare din fontă emailată, încălziți uleiul vegetal. Condimentați coastele cu sare și piper și gătiți la foc moderat, rotind de câteva ori, până se rumenesc bogat, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
3
Transferați coastele pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
4
Adăugați sherry în caserolă și fierbeți, amestecând pentru a răzui bucățile rumenite de pe fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
5
Adăugați sosul de soia, mirinul, ceapa, usturoiul, ghimbirul, shiitake-ul, zahărul brun și jumătate din daikon și morcovii. Întoarceți coastele în caserolă și turnați în apă. Aduceți la fierbere. Acoperiți și fierbeți la cuptor pentru aproximativ 2 1/2 ore, până când carnea este foarte fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ridiche DaikonRidiche Daikon
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Transferați coastele pe o farfurie; acoperiți și păstrați la cald. Alegeți ciupercile shiitake, tăiați și aruncați tulpinile. Se strecoară lichidul de fiert. Întoarceți lichidul în caserolă și fierbeți la foc mare, îndepărtând orice grăsime de pe suprafață, până când se reduce la 4 căni, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
7
Adăugați daikonul și morcovii rămași în caserolă împreună cu uleiul de susan și ciupercile shiitake. Acoperiți și fierbeți la foc mic până când legumele sunt fragede, 20 de minute. Întoarceți coastele în caserolă și fierbeți până se încălzește. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ridiche DaikonRidiche Daikon
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
8
Între timp, aduceți o cratiță cu apă la fierbere. Într-un castron, acoperiți tăiței cu apă caldă; lăsați să stea până se îndoaie, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Scurgeți tăiței și tăiați-i în lungimi de 4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
10
Adăugați tăiței în cratiță și gătiți până se înmoaie, dar încă mestecați, 25 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
11
Scurgeți și transferați tăiței în boluri puțin adânci. Cuibăriți coastele pe tăiței, puneți legumele și bulionul deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
PolonicPolonic

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Coaste scurte de vită funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Merlot. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Rabla Merlot
Rabla Merlot
Cireș negru sportiv, fructe de pădure întunecate, ciocolată de malț cu note nuanțate de stejar francez de vanilie și mocha. Elegant și rafinat la gust, cu o mulțime de fructe întunecate care duc la un finisaj mătăsos și moale.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista