Clătite maghiare cu unt de arahide și gem: Palacsinta

Clătite maghiare cu unt de arahide și gem: Palacsinta
Reteta Crepes maghiare cu unt de arahide și gem: Palacsinta ar putea satisface pofta ta din Europa de Est în jurul valorii de 1 oră. O porție conține 810 calorii, 13g de proteine, și 48G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați gem, sare, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Doar câțiva oameni au plăcut cu adevărat această masă de dimineață. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Palacsinta Maghiară (Crepes), Crumble-Topped Unt De Arahide Căpșuni Gem Baruri, și Crepes cu unt de arahide și gem.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați ouăle și laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Bateți sarea, zahărul granulat și făina. Puneți deoparte timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade și puneți un platou în cuptor pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Într-o tigaie antiaderentă de 8 până la 10 inci, topiți aproximativ 1/2 linguriță de unt la foc mediu. Când se spumează, se toarnă sau se toarnă în aproximativ 1/8 cană (2 linguri) de aluat. Ridicați și rotiți tigaia, astfel încât aluatul să acopere fundul. Înlocuiți tigaia de pe arzător și gătiți doar până când este setată și partea inferioară este ușor rumenită. Folosind o spatulă sau degetele, răsturnați și gătiți până când cealaltă parte este ușor rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
PolonicPolonic
5
Transferați pe platoul încălzit. Repetați până când aluatul este consumat.
6
Scoateți crepele din cuptor. Unul câte unul, întindeți fiecare crjpe cu un strat subțire de unt de arahide și gem și rulați ca un trabuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
CrepeCrepe
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
7
Așezați 2 crepe rulate pe fiecare dintre cele 4 farfurii de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrepeCrepe
8
Se presară cu zahărul cofetarilor și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista