Cina In Seara Asta: Panzanella De Vară

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați cina în seara asta: Summer Panzanellan. Această rețetă servește 2 și costă 2,21 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 517 calorii, 7g de proteine, și 40g de grăsime pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați bagheta, sare și piper, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Cina In Seara Asta: Sparanghel La Gratar Panzanella, Cina in seara asta: Farfalle cu suc de fructe de vară, și Cina În Seara Asta: Gazpacho Rece De Vară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul 350 diametru F. topiți untul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu.
Se toarnă jumătate din uleiul de măsline și se lasă să se încălzească un minut. Opriți focul, adăugați usturoiul și cuburile de pâine. Aruncați până se combină. Apoi introduceți la cuptor și gătiți timp de 15 minute, aruncând cuburile la fiecare 5 minute sau cam așa ceva.
Combinați roșiile tocate, oțetul balsamic și cealaltă jumătate a uleiului. Se amestecă până se combină.
Adăugați pâinea în castron, presărați busuiocul și condimentați cu sare și piper.