Cina In Seara Asta: Panzanella De Vară

Cina In Seara Asta: Panzanella De Vară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați cina în seara asta: Summer Panzanellan. Această rețetă servește 2 și costă 2,21 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 517 calorii, 7g de proteine, și 40g de grăsime pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați bagheta, sare și piper, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Cina In Seara Asta: Sparanghel La Gratar Panzanella, Cina in seara asta: Farfalle cu suc de fructe de vară, și Cina În Seara Asta: Gazpacho Rece De Vară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul 350 diametru F. topiți untul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Se toarnă jumătate din uleiul de măsline și se lasă să se încălzească un minut. Opriți focul, adăugați usturoiul și cuburile de pâine. Aruncați până se combină. Apoi introduceți la cuptor și gătiți timp de 15 minute, aruncând cuburile la fiecare 5 minute sau cam așa ceva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Combinați roșiile tocate, oțetul balsamic și cealaltă jumătate a uleiului. Se amestecă până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
4
Adăugați pâinea în castron, presărați busuiocul și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Piccini Chianti Classico. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Un nas complex și persistent umplut cu note de cireșe și fructe de pădure sălbatice. Palatul este bine structurat, elegant, rotund și neted, cu note fructate și taninuri moi și un finisaj lung. O pereche ideală pentru carne roșie la grătar și paste al ragu. Amestec: 90% Sangiovese, 10% Merlot
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate18
Revista