Ciambotta Romana: Legume În Stil Roman

Ciambotta Romana: Legume În Stil Roman
Ciambotta Romana: legumele în stil Roman ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $ 2.03 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 310 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți oregano, pătrunjel, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este excelent. Încercați Cod, stil Roman: Bacalan alla Romana, Trippan alla romana (Tripe în stil Roman), și Porgy, stil Roman: Pagro alla Romana pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se adaugă usturoiul și ceapa și se sotează la foc mare 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Se adaugă ardeii, vinetele, cartofii, roșiile și măslinele și se condimentează cu sare și piper, după gust. Gatiti, acoperiti, la foc mic, amestecand ocazional, timp de 40 de minute. După 40 de minute, adăugați ierburile și creșteți căldura. Gatiti, neacoperit, pentru a lasa sucurile suplimentare sa se evapore si serviti cald sau rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista