Chutney de mango Kokub din Pakistan
Nevoie de un condiment fără gluten și vegan? Chutney de mango Kokub din Pakistan ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 3. O porție conține 818 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $ 2.46 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore. 18 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați rădăcină de ghimbir, păstăi de cardamom, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 52%. Încercați chutney dulce de mango , cum se face chutney rapid de mango, mango chutney , cum să faci chutney ușor de mango, și Ingredientul Secret (Chutney De Mango): Chutney Dulce-Fierbinte-Pui La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați mango-urile într-o oală mare. Zdrobiți ghimbirul și usturoiul folosind un mortar și pistil până devin o pastă netedă; amestecați pasta în mango. Se amestecă zahărul și se condimentează cu sare, fulgi de ardei roșu, semințe de chimen, păstăi și semințe de cardamom, băț de scorțișoară și cuișoare. Se amestecă pentru a se amesteca, apoi se acoperă oala. Lăsați vasul așezat la temperatura camerei peste noapte.
A doua zi, așezați oala la foc mediu. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand amestecul incepe sa se ingroase, aproximativ 30 de minute. Se amestecă oțetul și boabele de piper; gătiți încă 1 minut. Se răcește înainte de utilizare.