Chili Argentinian Cu Chimichurri

Chili Argentinian Cu Chimichurri
Reteta chili argentinian cu Chimichurri este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță un super lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare din America de Sud. O porție conține 841 calorii, 54g de proteine, și 63G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 5,85 USD pe porție. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Mergeți la magazin și ridicați șobolani, oregano, Ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este spectaculos. Încercați Chimichurri Argentinian, Chimichurri-Sos De Pătrunjel Argentinian –, și Rețetă De Sos Chimichurri Argentinian pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o oală grea sau un cuptor olandez la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Adăugați uleiul de măsline extravirgin, o întoarcere a tigaiei și carnea și rumeniți până când sunt crocante, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați chorizo și redați puțin grăsimea, apoi adăugați ceapa, usturoiul și ardeii iute și condimentați cu sare și mult piper negru, după gust. Gatiti inca 5 pana la 6 minute pentru a inmuia ceapa, apoi adaugati oregano, boia de ardei si pudra de chili. Odată ce ceapa este fragedă, adăugați pasta de roșii și amestecați timp de 1 minut. Amestecați stocul, reduceți focul și fierbeți câteva minute pentru a combina aromele. Poate fi răcit și refrigerat pentru o masă înainte de preparare și reîncălzit la foc mediu-mic, cu puțin bulion suplimentar sau apă pentru reconstituire. Chili, de asemenea, îngheață bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțităBrânză Pepper Jack Rasă, împărțită
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Puneți ierburile, șalotele, usturoiul, sarea și piperul, după gust, oțetul și uleiul în vasul procesorului alimentar. Pulse-proces până la tocat fin, dar încă un sos liber. Sosul poate fi făcut proaspăt sau refrigerat timp de câteva zile într-un recipient etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Transferați chili fierbinte în boluri de servire și acoperiți cu sos Chimichurri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChimichurriChimichurri
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Serviți cu o mulțime de pâine caldă crustă. Puteți, de asemenea, să completați cu roșii însămânțate fin tăiate, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache și Shiraz sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca Marques de Caceres Cava. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Marques de Caceres Cava
Marques de Caceres Cava
Culoare paie palidă reînviată de bule fine. Buchet de citrice cu note de brioșă. Fermecător și rotund în gură, cu o structură răcoritoare, echilibrată. Finisaj plin de viață care evidențiază bulele sale fine.Un aperitiv răcoritor, această Cava se căsătorește bine cu pește și fructe de mare, paste, orez, mâncăruri picante, bucătărie asiatică și toate tipurile de deserturi.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Revista