Cheddar-Usturoi Portabella Souffl 8s

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din sud, așa că încercați Cheddar-Garlic Portabella souffl Circuls. O porție conține 372 calorii, 20g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de pesmet, sare, ciuperci portabella și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, ceea ce e bine. Încercați Cheddar Arpagic Souffl 8s, Cheddar Individual & Arpagic Souffl 8s, și Porumb Cheddar Alb Individual-Chili Souffl 6s pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți și scurgeți ciupercile. Tăiați tulpinile la culoare cu capace. Tăiați capetele decolorate din tulpini, apoi tocați mărunt tulpinile. Puneți capacele, cu cupa în sus, pe o foaie de copt de 12 pe 15 inci.
Tăiați 4 foi de folie, fiecare de 12 pe 16 inci. Îndoiți fiecare foaie pe lungime în jumătate, apoi din nou în jumătate. Ungeți generos 1 parte a fiecărei benzi de folie și praf cu pesmet. Înfășurați strâns fiecare bandă de folie, partea de firimitură, în jurul unui capac de ciuperci, capete suprapuse; fixați cu agrafe metalice.
Într - o tigaie de 2 până la 3 litri la foc mediu, amestecați 2 linguri de unt, usturoi și tulpini de ciuperci până când tulpinile sunt rumenite și moale, aproximativ 8 minute.
Adăugați făină, sare și piper și amestecați încă 1 minut.
Se ia de pe foc și se amestecă în lapte până când amestecul este neted. Se amestecă la foc mare până la fierbere, aproximativ 1 minut.
Se ia de pe foc, se adaugă 1 cană de brânză și se amestecă până se topește.
Adăugați arpagic și gălbenușuri de ou și amestecați pentru a amesteca.
Într-un castron adânc cu un mixer la viteză mare, bateți albușurile de ou până se formează vârfuri rigide și umede. Se amestecă aproximativ 1/3 din albușuri în amestecul de brânză, apoi se îndoaie ușor amestecul de brânză în albușurile rămase până se omogenizează.
Se amestecă amestecul în mod egal în capace de ciuperci.
Se presară uniform cu brânza rămasă.
Coaceți într-un cuptor 375 până când suflele sunt bine rumenite, aproximativ 30 de minute (aproximativ 25 de minute într-un cuptor cu convecție). Îndepărtați rapid agrafele și trageți folia liberă, ușurându-vă cu un vârf de cuțit, dacă este necesar. Cu o spatulă largă, transferați sufletele în plăci.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Bully Hill Vineyards Dry Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Viile Bully Hill Dry Riesling]()
Viile Bully Hill Dry Riesling