Ceai de Hibiscus cu vodcă și citrice
Ceaiul de Hibiscus cu Vodkan și citrice ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 335 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $ 1.5 pe portie, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți petale de trandafir, suc de lămâie, vodcă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 33 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Afine Citrice Vodka Noroi, Macaroane de ciocolată și Hibiscus cu Ganache infuzat cu Hibiscus, și Penne Alla Vodka (Paste Cu Cremă De Vodcă) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
* Pot fi găsite la piețele latine de specialitate
Într-o cratiță medie, combinați apa, florile de hibiscus și zahărul la foc mediu-mare. Aduceți amestecul la fierbere, amestecând ocazional, până când zahărul s-a dizolvat. Lăsați amestecul să se răcească timp de 25 de minute.
Adăugați sucul de lămâie, sucul de lămâie și vodca.
Așezați gheața într-un ulcior înalt. Strecurați ceaiul de hibiscus în ulcior și aruncați florile. La frigider până când este gata de utilizare.