Caserolă cu tăiței cu brânză

Caserolă cu tăiței cu brânză
Dacă aveți aproximativ 50 de minute de petrecut în bucătărie, caserola cu tăiței cu brânză ar putea fi o rețetă extraordinară lacto ovo vegetariană de încercat. Acest fel principal are 332 de calorii , 14 g de proteine și 16 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 24 și costă 70 de cenți per porție. Va fi un succes la evenimentul tău de iarnă . Dacă aveți la îndemână lapte, pesmet, tăiței largi de ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 8 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 48% , acest fel de mâncare este bun. Caserola cu tăiței cu pui Homestlye , caserola cu tăiței cu ton: Mommie Cooks și caserola cu tăiței cu pui sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Gatiti taiteii conform instructiunilor de pe ambalaj; scurgere. Între timp, într-un cuptor olandez, topește untul. Se amestecă făina, sarea de usturoi și sarea de ceapă până se omogenizează; se amestecă treptat laptele. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Taco Suplimentar, OpționalSos Taco Suplimentar, Opțional
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Adăugați brânza; se amestecă până se topește. Se amestecă tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
3
Transferați în două unse puțin adânci de 2 litri. vase de copt.
4
Combinați pesmetul și untul până se sfărâmiciază; se presara peste caserole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
5
Coaceți, neacoperit, la 350° timp de 25-30 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții24
Scor De Sănătate5
Revista