Cartofi umpluți cu creveți copți de două ori

Cartofi umpluți cu creveți copți de două ori
Cartofii umpluți cu creveți copți de două ori ar putea fi exact rețeta fără gluten și pescatariană pe care o căutați. Pentru 2,99 USD per porție , această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 851 de calorii , 33 g de proteine și 51 g de grăsimi . Această rețetă este pentru 6 persoane. Mulți oameni au preparat această rețetă, iar 1550 ar spune că a fost perfectă. Un amestec de unt, boia de ardei, sare și piper măcinat și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute . Vă este oferită de Foodnetwork. Merge bine ca garnitură. Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor generos de 88% . Acest scor este excelent. Rețete similare includ cartofi dulci copți de două ori în unt brun , cartofi copți de două ori și cartofi umpluți la cuptor (cartofi Tandoori) .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 175 de grade Celsius. Acoperiți o tavă de copt sau o tavă cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
450 G Creveți Sotați, Decojiți450 G Creveți Sotați, Decojiți
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Începeți prin a spăla cartofii, a-i usca și a-i înțepa ușor cu o furculiță pe laterale. Ungeți fiecare cartof cu ulei vegetal, așezați-l pe tava de copt pregătită și coaceți-l timp de aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
3
Scoateți cartofii din cuptor și tăiați treimea superioară a fiecărui cartof. Scoateți ușor cartoful și puneți-l într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
4
Puneți untul în bol. Folosind un mixer la viteză mare, amestecați, apoi adăugați smântâna, sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
8 Cartofi Mari, Roșii, Curățați Bine8 Cartofi Mari, Roșii, Curățați Bine
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Tăiați creveții în bucăți mari. Încorporați creveții și brânza în amestec. Îndesați ușor amestecul înapoi în cojile de cartofi, având grijă să nu le rupeți. Așezați amestecul cât mai sus posibil peste cojile de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
6
Presărați fiecare cartof cu mai multă brânză și puțină boia de ardei pentru culoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
7
Coaceți la cuptor până se rumenește deasupra, 20-25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista