Cartofi Franțuzești Au Gratin

Cartofi Franțuzești Au Gratin
Cartofi franțuzești Au Gratin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,17 USD pe porție. O porție conține 246 calorii, 14g de proteine, și 9g de grăsime. Un amestec de lapte, sare, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Paștele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi franțuzești Au Gratin, Gratin Dauphinoise (Cartofi Franțuzești), și Ușor tigaie franțuzești cartofi gratinati pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați un vas de copt de 2 litri, superficial, cu spray de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Ulei De MăslineSpray De Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Puneți cartofii într-o oală mare și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere la foc mediu. Reduceți căldura și fierbeți până când cartofii sunt doar fragede, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se scurge și se lasă deoparte să se răcească oarecum.
5
Puneți laptele și făina într-o cratiță mare și amestecați până când făina este dizolvată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Se adaugă usturoiul și cimbrul și se încălzește la foc mediu-mare, amestecând constant, până când amestecul ajunge la fierbere și se îngroașă, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
7
Se scoate de pe foc, se aruncă crenguta de cimbru și se amestecă sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Adăugați 1 cană de brânză și amestecați până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
9
Aranjați jumătate din cartofi în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
10
Se toarnă peste jumătate din sosul de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
11
Adăugați cartofii rămași și acoperiți cu restul de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
12
Se presară cu brânza rămasă și se coace timp de 25 de minute, până la barbotare. Se pune sub broiler și se fierbe la înălțime până când blatul se rumeneste, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
13
Se servește fierbinte.
14
Dimensiune de servire: aproximativ 1 cană
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista