Carnea de vită italiană a bunicii Maul

Carnea de vită italiană a bunicii Maul
Carnea de vită italiană a bunicii Maul ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără lactate servește 3 și costă $6.56 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 119g de proteine, 81G de grăsime, și un total de 1280 calorii. 22 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Un amestec de ardei gras, apă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma semințele de susan, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane De Susan ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 93%, ceea ce este extraordinar. Rețete similare sunt Polaris al lui Todd Maul, Bunica ' s Italiană chiftea, și Tocană de vită cu ghimbir a bunicii.

Instrucțiuni

1
Clătiți și uscați friptura. Înveliți friptura uniform cu făina; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Dulceață De Afine De Bună CalitateDulceață De Afine De Bună Calitate
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
3
Adăugați usturoiul în uleiul încins; căutați carnea de vită în ulei până când toate părțile se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
4
Transferați friptura într-un aragaz lent.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
5
Se toarnă apa peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Gatiti la foc mic timp de 5 ore.
7
Adăugați semințele de anason și semințele de susan în aragazul lent și gătiți încă 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Lamaie, Coaja Proaspat RasaLamaie, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
8
Adăugați ardeiul gras verde și continuați să gătiți până când carnea este fragedă și ușor despărțită, încă aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În10 hrs, 20 m.
Porții3
Scor De Sănătate57
Revista