Carne De Vită Teriyaki

Carne De Vită Teriyaki
Reteta de carne de vită Teriyaki este gata în aproximativ 7 minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție conține 111 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, fripturi, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 78 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Carne De Vită Teriyaki, Carne De Vită Teriyaki, și Carne de vită Teriyaki pe un coc.
DificultateUșor
Gata În7 m.
Porții2
Scor De Sănătate0
Revista