Carne de vită Chuck Eye Roast cu Paprika-Herb Rub

Carne de vită Chuck Eye Roast cu Paprika-Herb Rub este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 1,43 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 379 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Un amestec de sare, chimen măcinat, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Friptură De Chuck Cu Crustă De Ierburi, Carne de vită Chuck friptură cu sos, și Pui prăjit cu Paprikan spaniol și cartofi zdrobiți prăjiți cu ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Într-un castron, amestecați frunzele de dafin, piperul, cimbru, boia și chimenul.
Stropiți friptura generos cu ulei de măsline și condimentați cu sare. Frecați amestecul de usturoi și condimente peste friptură și lăsați să stea 10 minute.
Folosind sfoara măcelarului, legați friptura pentru a-i da o formă uniformă. Într-o tigaie rezistentă la cuptor, încălziți uleiul vegetal.
Adăugați friptura și gătiți la foc moderat până se rumenesc ușor peste tot, 12 minute.
Transferați tigaia în treimea superioară a cuptorului și prăjiți carnea timp de 1 oră, până când un termometru citit instantaneu introdus în centru înregistrează 13
Transferați friptura pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească timp de 10 minute. Aruncați sfoara. Folosind un cuțit subțire și ascuțit, feliați subțire carnea de vită peste cereale și serviți.