Carne de vită și varză

Carne de vită și varză
Nevoie de un fel principal fără gluten? Carnea de vită și varza ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 54g de proteine, 81G de grăsime, și un total de 1103 calorii. Pentru 5,58 USD pe porție, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Ziua Sfântului patrick va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare europeană. 4 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. Dacă aveți la îndemână sare kosher, cartofi noi, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este uimitor. Carne de vită și varză, Carne de vită și varză, și Carne de vită și varză sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Așezați carnea de vită într-o strecurătoare în chiuvetă și clătiți bine sub apă curentă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Așezați carnea de vită într-un cuptor olandez mare, cu un capac etanș; adăugați apa, frunzele de dafin, boabele de piper, ienibaharul și cuișoarele. Aduceți la fierbere, neacoperit și îndepărtați orice spumă care se ridică la suprafață. Acoperiți și transferați tigaia la cuptor și fierbeți până se înmoaie foarte mult, aproximativ 3 ore și 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Transferați carnea de vită pe o tăietură și acoperiți bine cu folie pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Adăugați varza și cartofii în lichidul de gătit și dați la fiert. Coborâți focul și fierbeți până când legumele sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
6
Folosind o lingură cu fante, transferați varza într-un platou mare. Feliați carnea de vită peste bobul cărnii în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
7
Așezați feliile peste varză și înconjurați-o cu cartofii. Puneți o parte din lichidul de gătit fierbinte peste carnea de vită și condimentați cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
8
Se servește imediat cu sosul de muștar sau hrean.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
9
Pentru hash: într-un castron mare, așezați 1 cană de cartofi și amestecați cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiatFâșii De Somon Afumat Pre-taiat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Adăugați restul de 1 cană de cartofi, carne de vită, lichid de gătit, ceapă, usturoi, muștar, cimbru și nucșoară. Condimentează generos cu piper și amestecă bine. A se păstra la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
11
Scoateți amestecul de hash din frigider și amestecați pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiatFâșii De Somon Afumat Pre-taiat
12
Încălziți 1/4 cană de unt într-o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare. Când spumarea dispare, adăugați amestecul de hash și gătiți, amestecând, timp de 30 de secunde. Folosind o spatulă, apăsați amestecul în jos într-un tort rotund de dimensiunea tigaiei. Gatiti, agitand tigaia ocazional, timp de 4 minute. Reduceți focul la mediu și continuați să gătiți, mișcând tigaia ocazional, până când partea inferioară este rumenită și crustă, încă aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiatFâșii De Somon Afumat Pre-taiat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
13
Pentru a răsturna hash-ul, setați o farfurie de dimensiunea tigaiei deasupra tigaiei. Inversați tigaia astfel încât hash-ul să cadă pe farfurie ca un tort intact. Inversați hash-ul pe o altă farfurie, gătită în sus. Puneți tigaia la foc, ridicați-o la mediu-mare și încălziți restul de 1 lingură de unt. Când spumarea dispare, glisați hash-ul în tigaia gătită în sus. Gatiti, agitand tigaia ocazional, timp de 3 minute. Reduceți focul la mediu și gătiți, agitând ocazional tigaia, până când partea inferioară este rumenită și crocantă, încă aproximativ 5 minute. Se lasă deoparte acoperit cu folie pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiatFâșii De Somon Afumat Pre-taiat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Creveți SotațiCreveți Sotați
14
Pentru ouă: în timp ce hash-ul de carne de vită se gătește, combinați apa, oțetul și sarea într-o tigaie mare și aduceți la foc mic. Spargeți ouăle în cupe separate. Glisați cu grijă ouăle în tigaie și gătiți, întorcându-se ocazional cu o lingură, până când sunt ferme, aproximativ 3 până la 5 minute. Folosind o lingură cu fante, scoateți ouăle și transferați-le pe prosopul de bucătărie. Tamponați ușor ouăle cu un prosop de bucătărie pentru a îndepărta excesul de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiatFâșii De Somon Afumat Pre-taiat
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
15
Împărțiți hash-ul între farfurii și acoperiți cu ouăle pocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ou FiertOu Fiert
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiatFâșii De Somon Afumat Pre-taiat
16
Într-un castron mic, amestecați împreună maioneza, smântâna, hreanul, coaja și 2 lingurițe de sare. Condimentează generos cu piper după gust. Dați la frigider sosul de hrean cel puțin 30 de minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Ingrediente

2grăsime de porc înapoigrăsime de porc înapoi6creveți și cu venePiper negru proaspăt măcinatPiper negru proaspăt măcinat2Bucăți de caramele Heath Barboabe de piper negruboabe de piper negru591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibillichid de gătit din carne de vită sau bulion de puilichid de gătit din carne de vită sau bulion de pui4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilresturi tăiate cubulețe de carne de vită gătităresturi tăiate cubulețe de carne de vită gătită1kgpiept de vită corned (nefiert), în saramurăpiept de vită corned (nefiert), în saramură0Bucăți de caramele Heath Bar1 pungă spanac proaspăt pre-spălat1 pungă spanac proaspăt pre-spălat8mariouă proaspete mariouă proaspete mari12 lingurițe de pudră de usturoipătrunjel tocat cu frunze platepătrunjel tocat cu frunze plate1cuișoareusturoi, piure cu o furculițăusturoi, piure cu o furculiță9071 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.1/2 varză verde cu cap mare (aproximativ, tăiată în 8 pene groase1/2 varză verde cu cap mare (aproximativ, tăiată în 8 pene groase591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilhrean ras (cu lichid)hrean ras (cu lichid)1Bucăți de caramele Heath Barcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare2Bucăți de caramele Heath Barcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare1Bucăți de caramele Heath Barcoaja de lămâie rasăcoaja de lămâie rasă1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil2 ardei chipotle mari in sos adobo, tocati marunt, plus 2 linguri sos adobo2 ardei chipotle mari in sos adobo, tocati marunt, plus 2 linguri sos adobo5671 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.cartofi noi mici (aproximativ, înjumătățițicartofi noi mici (aproximativ, înjumătățiți4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcartofi noi roșii fierți aproximativ tocați, de preferință resturi de carne de vită și varzăcartofi noi roșii fierți aproximativ tocați, de preferință resturi de carne de vită și varză1pinchVârf de nucșoarăVârf de nucșoară1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil3 pachete (8 uncii fiecare) cremă de brânză redusă în grăsimi, tăiată cubulețe3 pachete (8 uncii fiecare) cremă de brânză redusă în grăsimi, tăiată cubulețe591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilunt nesăratunt nesărat9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilapă receapă rece4Ceapa galbena medie, tocataapă receapă rece1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiloțet alb distilatoțet alb distilat4boabe întregi de ienibaharboabe întregi de ienibahar12 lingurițe de pudră de usturoimuștar de cereale integralemuștar de cereale integrale11 litru de lapte integral, la temperatura camereiceapa medie galbena, rasaceapa medie galbena, rasa
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate43
Revista