Carne De Porc Marinată În Stil Thailandez

Carne De Porc Marinată În Stil Thailandez
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați marinate în stil thailandez. Pentru $7.52 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 924 calorii, 92g de proteine, și 54g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, chile Thailandez-sos de scufundare cu ierburi, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne de porc Spareribs Asado în stil Macao, Friptură de flanc marinată în stil thailandez și salată de ierburi, și Cotlete De Porc Marinate În Stil Asiatic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți șalotele, ceapa verde, ghimbirul, usturoiul, coriandrul, sosul de soia, sosul de pește, sarea, piperul și zahărul în vasul unui robot de bucătărie. Procesați până la o pastă liberă, tocată mărunt, răzuind părțile laterale ale bolului o dată sau de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați coaste de porc într-un castron mare sau o pereche de pungi grele de plastic resigilabile. Înveliți bine coastele cu marinada, masând pasta în carne timp de aproximativ un minut. Acoperiți și marinați la temperatura camerei timp de 2 ore sau până la 5 ore la frigider, aruncând coastele o dată sau de două ori în acest timp.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste De PorcCoaste De Porc
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
4
Întindeți coastele, cu osul în jos, pe două foi de copt mari, căptușite cu pergament și coaceți până când coastele sunt profund colorate și foarte fragede, dar nu cad încă din os, aproximativ 11/2 ore, rotind ocazional tigăile pentru a încuraja chiar gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
5
Scoateți din cuptor și serviți cu boluri mici de sos thailandez Chile-Herb Dipping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Thai ChiliThai Chili
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
6
Din Biblia cărnii lui Lobel: tot ce trebuie să știți despre carne și păsări de Curte de la maeștrii măcelari din America de Stanley, Evan, Mark și David Lobel, cu Mary Goodbody și David Whiteman. Text copyright 2009 de Morris Lobel & Sons, Inc.; fotografii: 2009 de Lucy Schaeffer. Publicat de Chronicle Books LLC.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista