Carne de porc în sos de usturoi

Carne de porc în sos de usturoi
Carnea de porc în sos de usturoi este un fără gluten și fără lactate sos. O porție conține 469 calorii, 33g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,48 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați castane de apă, apă, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 34 minute. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Carne de porc cu sos de smântână de usturoi, Medalioane de porc cu sos de usturoi de lamaie, și Cotlet de porc cu sos de miere-usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună 2 lingurițe de amidon de porumb și 1 1/2 linguri de sos de soia într-un castron mediu până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați carne de porc, aruncând în strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Lăsați să stea 15 minute.
4
Pregătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5
Se amestecă împreună restul de 2 lingurițe de amidon de porumb, restul de 4 linguri de sos de soia, 1/4 cană de apă și 4 lingurițe de sos hoisin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
6
Încălziți uleiurile într-o tigaie mare sau wok la foc mediu-mare 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
7
Adăugați amestecul de porc și amestecați 3 până la 4 minute sau până când carnea de porc se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
8
Adăugați ciuperci și următoarele 5 ingrediente;se amestecă 2 minute. Se amestecă amestecul de sos hoisin și se prăjește 1 minut sau până se îngroașă. Se amestecă sucul de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate
Pudră De Gelatină De MerișoarePudră De Gelatină De Merișoare
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
9
Se servește peste orez cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
10
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateMediu
Gata În34 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista