Caraibe Nemernic Cotlet De Porc

Caraibe Nemernic Cotlet De Porc
Cotletele de porc din Caraibe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,68 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 245 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei din America Centrală. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 30 de minute. Un amestec de scorțișoară măcinată, ceapă verde, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Caraibe Nemernic Cotlet De Porc, Caraibe Nemernic Cotlet De Porc, și Caraibe Nemernic Cotlet De Porc.

Instrucțiuni

1
Combinați apă, suc de lămâie, ceapă, zahăr brun, ceapă verde, ulei, sare, ienibahar, scorțișoară, piper negru, cimbru și piper cayenne într-un blender sau robot de bucătărie. Se amestecă până se omogenizează. Rezervați 1/2 cană pentru ungere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Așezați Cotletele de porc într-un vas de sticlă puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
3
Se toarnă marinada rămasă peste carne. Acoperiți și refrigerați cel puțin 12 ore, dar nu mai mult de 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
4
Preîncălziți grătarul la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Așezați grătarul la 4 până la 5 inci deasupra sursei de căldură.
6
Ungeți grătarul. Aranjați cotletele pe grătar și aruncați marinada. Acoperiți grătarul și gătiți cotletele timp de 10 minute, întorcându-vă o dată sau până la coacerea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
DificultateExpert
Gata În12 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Revista