Capace De Ciuperci Umplute Cu Mere
Capacele de ciuperci umplute cu mere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 76 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Dacă aveți la îndemână țelină, pătrunjel, nuci și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Capace De Ciuperci Umplute, Capace De Ciuperci Umplute, și Capace De Ciuperci Umplute.
Instrucțiuni
Scoateți tulpinile din ciuperci; puneți capacele deoparte. Tăiați tulpinile, rezervând 1/3 cană (aruncați tulpinile rămase sau salvați pentru o altă utilizare).
Într-o tigaie mică, sotează ciupercile tocate și țelina în unt. Într-un castron mic, combinați amestecul de ciuperci, măr, pesmet, nuci, brânză albastră, pătrunjel și suc de lămâie.
Așezați capacele de ciuperci pe o foaie de copt unsă; umpleți cu amestec de mere.
Coaceți la 375 de minute timp de 15-20 de minute sau până când ciupercile sunt fragede.