Salată de ciuperci Edamame, Quinoa și Shiitake
Salata de ciuperci Edamame, Quinoa și Shiitake ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 328 calorii, 16g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.65 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, sriracha, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 71%. Încercați Tilapia cu salată de orz, Shiitake și Edamame, Salată Shiitake și Edamame cu vinetă Miso albă, și ciuperci și edamame quinoa prăjit "orez" pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mare, amestecând cu un bici; deoparte.
Puneți quinoa într-o cratiță medie și acoperiți cu apă până la 2 centimetri deasupra quinoa. Aduceți la fierbere; gatiti 3 minute.
Adăugați edamame în quinoa în tigaie; reveniți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute sau până se înmoaie.
Scurgeți și clătiți cu apă rece.
Adăugați amestecul de edamame, ciupercile și ardeiul gras în amestecul de suc; aruncați bine pentru a acoperi. Acoperiți și răciți.