Cârnați Mic Dejun Coace

Cârnați Mic Dejun Coace
Cârnați mic dejun coace ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 8 și costă 1,77 USD pe porție. O porție conține 450 calorii, 25g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de lapte, ciuperci, hashbrowns și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este perfect pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Coaceți micul dejun cu ouă și cârnați, Mic Dejun Cârnați Ou Coace, și Cârnați-Spanac Mic Dejun Coace.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie la foc mediu, cârnați maro; scurgere. Într-un castron mare, combinați cârnați, hashbrowns, ciuperci și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiatFâșii De Somon Afumat Pre-taiat
CiuperciCiuperci
CârnațiCârnați
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
2
Se întinde uniform într-o tigaie unsă de 13"x9".
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Bateți împreună ouăle, laptele, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
OuăOuă
LapteLapte
4
Se toarnă amestecul de ouă peste amestecul de hashbrown.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
5
Acoperiți cu folie de aluminiu și coaceți la 375 de grade timp de o oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
6
Îndepărtați folia și continuați să coaceți încă 15 minute sau până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
OcaziiCrăciun
Revista