Burrito de la Calle

Rețeta Burrito de la Calle este gata în aproximativ 2 ore și este cu siguranță un super fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 4 și costă 3,62 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 441 calorii. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați fasole pinto, sare kosher, coriandru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma roșiile, puteți urma acest fel principal cu Bile De Popcorn Cu Bujor Roz ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Burrito de Pollo (Burrito de pui), Pineapple Dak Bulgogi Burrito (burrito de pui cu ananas picant coreean), și McDonald ' s Breakfast Burrito – un celebru burrito pentru micul dejun pe care îl puteți face acasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă toate ingredientele împreună și se toarnă peste carne într-un vas puțin adânc. Se răcește cu cel puțin 1 oră și până la 3 ore înainte.
Combinați toate ingredientele într-un castron mediu.
Lăsați să stea, amestecând ocazional în timp ce gătiți carne.
Pregătiți un grătar pentru căldură mare (450 până la 550; puteți ține mâna 5 in. deasupra grătarului de gătit doar 2 până la 4 secunde). Gatiti carnea 8-10 minute.
Lăsați să se odihnească pe o tăietură, acoperită cu folie, timp de 15 minute. Se taie carnea în 1/2-in. bucăți.
Așezați 1 tortilla pe o suprafață de lucru. În centru, aranjați 3/4 cană de fasole, 1/2 cană de salsa și 1/2 cană de carne.
Rulați burrito în sus, plierea părților laterale peste umplutură. Repetați cu ingredientele rămase.
Serviți burritos cu salsa rămasă.
* Cumpărați carne cu clapă (numită și friptură cu clapă sau bavette), o bucată subțire și plată de carne de vită din zona flancului, la piețele Latino.