Budinca de orez cu stafide si scortisoara

Budinca de orez cu stafide si scortisoara
Budinca de orez cu stafide și scorțișoară ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 394 calorii. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare, lapte, fasole de vanilie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Budincă de orez cu stafide și scorțișoară (Arroz Con Leche), Budincă de orez cu scorțișoară și zahăr cu stafide înmuiate în Bourbon, și Budinca de orez cremos cu scorțișoară și stafide + $ 100.00 Visa Gift Card Giveaway pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 2 căni de apă la fiert în cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc.
3
Adăugați orez; lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Se toarnă orezul în strecurătoare și se scurge, apoi se clătește orezul sub apă curentă rece până când apa curge limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
5
Aduceți 4 căni de apă pentru a fierbe într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Adăugați orez, fâșii de coajă de lămâie și sare și reveniți la fierbere. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți până când orezul este aproape fraged, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
7
Scurgere. Aruncați coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
8
Combinați 5 căni de lapte, lapte condensat îndulcit, lapte evaporat și 2 bețișoare de canela într-o cratiță mare și grea. Răzuiți semințele din boabele de vanilie; adăugați fasole. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu și fierbeți ușor până când amestecul se îngroașă și se reduce la 2 3/4 căni, aproximativ 30 de minute. Se amestecă orezul, stafidele și zahărul. Se amestecă până când stafidele sunt pline și aromele se amestecă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
9
Puneți budinca în boluri.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Se presara cu scortisoara macinata si coaja de lamaie rasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară MăcinatăScorțișoară Măcinată
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
11
Garnisiți cu bețișoare de canela, dacă doriți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista