Budinca De Banane Bourbon
Budinca de banane Bourbon este o vegetarian desert. O porție conține 349 calorii, 9g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,06 USD pe porție. Această rețetă de la cookstr.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, banane, bourbon și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Budincă De Pâine Bourbon Cu Banane, Budincă de pâine Bourbon din New Orleans cu sos Bourbon, și Budincă de pâine cu dovleac Bourbon cu sos Bourbon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare și grea, combinați 1 cană de zahăr și tot laptele și aduceți la foc mic la foc moderat.
Într-un bol mic de amestecare, dizolvați săgeata în bourbon.
Bateți gălbenușurile împreună și adăugați-le la amestecul de bourbon. Măsurați ceașcă de lapte fierbinte și amestecați-l în amestecul de bourbon.
Bateți amestecul de bourbon în cratița cu lapte fierbinte. Se amestecă constant până când budinca face bule și se îngroașă suficient pentru a acoperi spatele lingurii.
Scoateți de pe foc, așezați o foaie de folie de plastic direct deasupra suprafeței și rezervați.
Pentru asamblare: într-un castron mare rezistent la cuptor, alternați straturi de banane și budincă, căptușind părțile laterale ale vasului cu napolitane de vanilie în timp ce umpleți vasul. Acoperiți budinca cu folie de plastic și dați-o la frigider. Preîncălziți cuptorul la 40
Cu un mixer electric, bateți cele 3 albușuri până se spumează. Adăugați treptat restul de 6 linguri de zahăr și bateți până devine rigid și lucios.
Întindeți bezea peste budincă și coaceți timp de 10 minute, sau până când bezea se rumeneste.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;