Budinca Cuib De Păsări
Nevoie de un lacto ovo desert vegetarian? Budinca cuibului de păsări ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 1,78 USD pe porție. O porție conține 680 calorii, 9g de proteine, și 33g de grăsime. Dacă aveți la îndemână nucșoară măcinată, cremă de tartru, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 44 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încearcă Păsări într-un cuib, Păsări Cuib Topper, și Păsări Cuib Cookie-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 2 litri.
Așezați merele în vasul pregătit. Umpleți miezul fiecărui măr cu zahăr brun, apăsând ușor în jos. Rezervați orice zahăr rămas.
Presărați toate merele cu 1/4 linguriță de nucșoară.
Așezați vasul în cuptorul preîncălzit pentru a începe coacerea în timp ce aluatul este pregătit.
Bateți albușurile până se înțepenesc. Într-un castron separat, bateți gălbenușurile până își schimbă culoarea. Se amestecă laptele și aroma de arțar în gălbenușurile bătute. Într-un al treilea castron, combinați făina, crema de tartru, praful de copt, sarea și orice zahăr brun rămas până se amestecă bine.
Se toarnă amestecul de făină dintr-o dată în amestecul de gălbenuș de ou și se amestecă până se omogenizează. Îndoiți albușurile bătute în aluatul de gălbenuș.
Scoateți merele din cuptor și turnați aluatul uniform peste și în jurul merelor.
Coaceți în cuptorul preîncălzit încă 45 până la 60 de minute, până când crusta s-a rumenit. Întoarceți fiecare măr, înconjurat de o crustă pufoasă pe o farfurie și serviți imediat cu smântână îndulcită.
Pentru a face smântână îndulcită: amestecați zahărul cofetarilor și 1/4 linguriță de nucșoară în smântână grea.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Budinca poate fi asociată cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate cremă Sherry]()
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "