Briose de lămâie cu amestec de budincă

Briose de lămâie cu amestec de budincă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați brioșele de lămâie cu amestecul de budincă. Această rețetă face 12 porții cu 230 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați făină, bicarbonat de sodiu, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la Cookie Madness are 14 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort Mix Lemon Streusel Tort, Prăjituri Triple cu lămâie cu cremă de budincă de lămâie, și Budincă de lămâie acidulată cu înghețată de bezea de lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. tapetați 12 căni de briose cu hârtie liners.In un castron mare, amestecati împreună budinca se amestecă, făină, zahăr, praf de copt, bicarbonat de sodiu și sare. Se amestecă Mac seeds.In un castron mediu, amestecați ouăle, laptele și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fulgi De Cocos, Prajit, OptionalFulgi De Cocos, Prajit, Optional
Dulceață De Zmeură Roșie Pură KRAFT, încălzită și StrecuratăDulceață De Zmeură Roșie Pură KRAFT, încălzită și Strecurată
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Adăugați acest amestec la ingredientele uscate și apoi turnați untul topit. Folosind o lingură de lemn, amestecați aluatul doar până se combină.Împărțiți uniform aluatul între 12 căni de briose.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
3
Coaceți timp de 22 de minute sau până când o scobitoare plasată în centru iese curată sau cu câteva firimituri umede atașate.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Scoateți și așezați tigaia pe un suport de sârmă timp de 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți brioșele din tigaie și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateMediu
Gata În22 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista