Biscuiți cu lămâie și semințe de Mac fără Gluten și fără zahăr
Scones de lămâie și semințe de Mac fără Gluten și fără zahăr ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 20. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 162 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de suc de lămâie, extract de vanillan, extract de stevian în și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Briose Cu Semințe De Mac De Lămâie – Fără Gluten, Brioșe Cu Semințe De Mac De Lămâie Fără Gluten, și Brioșe Cu Semințe De Mac De Lămâie Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Poziționați 2 rafturi pentru cuptor în mijlocul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 350 F (177 C). Tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament sau covorașe din silicon sau aburiți-le ușor cu ulei de pulverizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Într-un castron mediu, combinați făina de migdale, Splenda, praful de copt, sarea și semințele de Mac și bateți până se amestecă bine. Într-un castron mare, bateți ouăle, sucul de lămâie, untul, coaja de lămâie, vanilia și stevia lichidă până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
Stevia Lichidă
Brutarii Sau Zaharul Ultrafin
Pentru Ungerea Insertului
Fulgi De Cocos, Prajit, Optional
Nonpareils Argintii
Splenda
Bomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Adăugați amestecul de făină și amestecați cu o lingură mare timp de 1 până la 2 minute pentru a face un aluat gros, lipicios, care își va menține forma atunci când este scăpat dintr-o lingură
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
4
Aruncați aluatul pe tigăile pregătite, folosind 2 linguri de aluat pe scone și distanțându-le la 2 inci.
5
Coaceți timp de 10 minute, apoi rotiți tigăile și comutați rafturile și coaceți încă aproximativ 10 minute, până când biscuiții sunt maronii aurii și fermi la atingere.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
6
Transferați imediat biscuiții într-o grătar și lăsați să se răcească cel puțin 10 minute înainte de servire.