Biscotti italieni de bază
Ai nevoie de un desert fără lactate ? Biscotti italieni de bază ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru 10 cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 105 calorii , 2 g de proteine și 5 g de grăsimi . Această rețetă este pentru 48 de persoane. Dacă ai la îndemână grăsime vegetală, zahăr pudră, ouă și alte câteva ingrediente, o poți prepara. 8 persoane au considerat această rețetă aromată și sățioasă. Este o rețetă foarte accesibilă pentru fanii bucătăriei mediteraneene. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Este oferită de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 0% , ceea ce este îmbunătățibil. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Biscotti italieni autentici , Biscotti cu migdale și Cei mai buni biscotti .
Instrucțiuni
Cerneți făina și măsurați. Cerneți din nou cu zahărul și praful de copt pe o suprafață plană.
Tăiați grăsimea vegetală în ingredientele uscate până când amestecul seamănă cu făină de porumb grosieră.
Faceți o adâncitură în făină și spargeți ouăle în ea.
Adăugați vanilia și frământați bine aluatul timp de aproximativ 5 minute, până când devine omogen, adăugând puțină făină dacă aluatul pare moale și lipicios.
Ciupiți bucăți de aluat de mărimea unei caise și dați-le formele dorite. Fursecurile pot fi coapte sub formă de inele, fâșii sau litere, cum ar fi S.
Așezați-le la o distanță de 2,5 cm unul de celălalt pe o tavă de copt unsă și coaceți-le în cuptorul încins la 230 grade Celsius timp de 10 minute, până se rumenesc. Aveți grijă, deoarece se ard ușor.