Bile de orez prăjite și umplute (Arancini di Riso)

Bile de orez prăjite și umplute (Arancini di Riso)
Bilele de orez prăjite și umplute (Arancini di Riso) necesită în jur 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. Acest fel de mâncare are 428 calorii, 18g de proteine, și 19g de grăsime per portie. Pentru $ 1.5 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 21 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de pesmet condimentat, bulion de pui, frunze de busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Arancini di Riso, Arancini / Bile De Risotto Prăjite, și Crochete Risotto: Arancini Di Riso pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Puneți firimiturile de pâine într-un bol mediu. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Umplere: într-un castron mediu, combinați risotto, pesmet, parmezan, busuioc și ouă. Cu mâinile umede, folosind aproximativ 2 linguri de amestec de risotto, formați amestecul în bile cu diametrul de 1 3/4 inci. Faceți o gaură în centrul fiecărei bile și introduceți un cub de Gorgonzola. Acoperiți gaura pentru a închide complet brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
GorgonzolaGorgonzola
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Rotiți bilele în pâine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
4
Într-o cratiță mare cu fund greu, turnați suficient ulei pentru a umple tigaia aproximativ 1/3 din drum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Se încălzește la foc mediu până când un termometru pentru prăjit adânc introdus în ulei atinge 350 de grade F. (Dacă nu aveți un termometru, un cub de pâine se va rumeni în aproximativ 2 minute.) În loturi, prăjiți bilele de orez, întorcându-se ocazional, până devin aurii, aproximativ 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6
Scurgeți pe prosoape de hârtie și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
7
Într-o cratiță medie, aduceți bulionul la foc mic la foc mare. Reduceți căldura la minim și păstrați bulionul fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
8
Într-o cratiță mare și grea, topiți 2 linguri de unt la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
9
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând frecvent până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
10
Adăugați orezul și amestecați pentru a acoperi cu untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
11
Adăugați vinul și fierbeți până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
12
Adăugați 1/2 cană bulion fierbinte și amestecați până se absoarbe aproape complet, aproximativ 2 minute. Continuați să gătiți orezul, adăugând bulionul, 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant și permițând fiecare adăugare de bulion să se absoarbă înainte de a adăuga următoarea. Gatiti orezul pana cand este fraged, dar inca ferm la muscatura si amestecul este cremos, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
13
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați restul de unt, parmezan, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista