Biban de mare aburit sau Snapper roșu
Biban de mare aburit sau Snapper roșu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $ 4.05 pe portie. O porție conține 332 calorii, 46G de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sherry, biban de mare, scallions și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este minunat. Încercați Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde, Snapper Roșu Întreg Aburit, și Pachete De Snapper Roșu Aburit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați și curățați tung ku. Se înmoaie în apă fierbinte timp de 20 de minute până se înmoaie.
Scurgeți și economisiți 1 lingură de lichid.
Scoateți tulpina și tăiați-o în bucăți.
Scalați și curățați peștele. Păstrați capul și coada dacă doriți să serviți peștele în stil chinezesc adevărat. Asigurați-vă că peștele este la temperatura camerei.
Cut slashes pe 45 unghi la intervale de inch pe ambele părți. Frecați peștele atât în interior, cât și în exterior cu sare.
Tăiați șunca, lăstarul de bambus, ceapa verde și ghimbirul în bucăți fine.
Așezați peștele pe o farfurie de servire sau pe o farfurie Pyrex.
Răspândiți Tung ku, lăstari de bambus , scallion, ghimbir și bucăți de șuncă peste pește.
Se amestecă sherry cu 1 lingură de lichid Tung ku și se toarnă peste pește. Aburiti peste apa clocotita viguros timp de 10 minute. Testați carnea în bare. Dacă fulgii de carne din os, se face. În caz contrar, aburiți încă 5 minute.
Se ornează cu pătrunjel chinezesc.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Seabass. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.