Beignets de porumb dulce cu praf de bacon-zahar
Beignets de porumb dulce cu praf de bacon și zahăr ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de aperitive. Această rețetă face 48 de porții cu 213 calorii , 2 g de proteine și 16 g de grăsime fiecare. Pentru 14 cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și luați ouă, extract de vanilie, zahăr de cofetă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 0% , acest fel de mâncare este îmbunătățibil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Beignets , Bourbon Street Beignets și Beignets de zară pudră cu zmeură și sos de ciocolată .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în laptele cald.
Adăugați porumbul, zahărul, ouăle, untul, sarea, vanilia și 4-1/2 căni de făină. Bate până se omogenizează. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale (aluatul va fi lipicios).
Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
Se pune intr-un vas uns cu unt, intorcand o data pentru a unge blatul. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Între timp, într-un robot de bucătărie, combinați zahărul de cofetarie și baconul. Se procesează până se combină; puse deoparte.
Loviți aluatul în jos. Se intoarce pe o suprafata usor infainata; rulați într-un 16-in. x 12 inchi. dreptunghi.
Tăiați în 2 inchi. pătrate.
Într-o tigaie electrică sau o friteuză, încălziți uleiul la 375°. Prăjiți pătratele, câte câteva, până se rumenesc, aproximativ 1-1/2 minute pe fiecare parte.
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Pudrați cu amestecul de bacon-zahăr.