Beignets De Crab Albastru

Beignets De Crab Albastru
Această rețetă servește 12. Dacă 94 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Blue Crab Beignets ar putea fi un minunat pescatarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 164 calorii. 56 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, amidon de porumb, arpagic și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Beignets De Crab Cu Chutney De Mere Înflăcărat, Beignets de homar cu branza albastra cu crema picanta de Avocado + Saut de legume de Gradina 4, și Blue Crab Dip.

Instrucțiuni

1
Combinați șalota, carnea de crab, mascarpone și arpagicîntr-un castron mediu; condimentează cu sare.Îndoiți ușor pentru a combina. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
CrabmeatCrabmeat
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Se toarnă ulei într-o cratiță mare prevăzută cu un termometru prăjit la o adâncime de 6".
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se încălzește uleiul la foc mediu-mare până când termometrul înregistrează 375 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
3
Între timp, bateți făina, amidonul de porumb, praful de copt și 1/2 lingurițe de sare într-un castron mare. Treceți treptat în bere, doar pentru a amesteca (aluatul va fi gros).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
BereBere
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Lucrând în loturi de aproximativ 4 și returnând uleiul la 375 F între loturi, măsurați 1 amestec de crab de lingură, rulați într-o bilă și aruncați în aluat. Folosind o furculiță, aruncați pentru a acoperi și ridicați din aluat, lăsând excesul să picure înapoi în castron. Coborâți cu atenție beignets în ulei. Se prăjește, întorcându-se ocazional, până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
RolaRola
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se transferă pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
6
Faceți înainte: amestecul de Crab poate fi făcut cu 4 ore înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista