Ballottine de pui cu salvie și pancetta

Ballottines de pui cu salvie și pancetta ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă face 4 porții cu 958 calorii, 47G de proteine, și 79G de grăsime fiecare. Pentru $3.72 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 19 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Un amestec de cârnați chipolata de cea mai bună calitate, ciuperci de castan, frunze de salvie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 63%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pancetta - curcan de salvie cu Pancetta-sos de salvie, Mămăligă cu Pancettan și salvie, și Risotto De Păstârnac Cu Pancettan Și Salvie.
Instrucțiuni
În primul rând neaten capetele copane. Folosind un cuțit mic ascuțit, faceți o tăietură în jurul fiecărui picior de pui, la aproximativ 4 cm în sus de capătul articulației. Ținând piciorul ca un pistol, strângeți-l strâns pentru a trage pielea întinsă, apoi răzuiți până la fundul osului pentru a îndepărta tendoanele și curățați osul, întorcând piciorul în timp ce mergeți (foarfecele sunt bune pentru tăierea tendoanelor). Acum poziționați cuțitul pe fundul osului expus și bateți cuțitul cu un sucitor sau un ciocan de carne, osul se va rupe lin.
Așezați picioarele de pui cu pielea în jos, trageți clapele de piele înapoi și tăiați carnea cu un cuțit mic foarte ascuțit de ambele părți ale osului coapsei folosind o acțiune de bărbierit. Odată ce osul este expus, scoateți-l, apoi răsuciți-l și fixați-l cu degetele pentru a-l elibera de toiag. Dacă nu se curăță, poate fi necesar să o tăiați. Acum aveți un picior de pui parțial dezosat.
Călește ușor ciupercile în puțin ulei de măsline fierbinte timp de aproximativ 5 minute până se rumenesc ușor, condimentează bine și lasă să se răcească. Deschideți picioarele de pui dezosate și lingura în ciuperci.
Tăiați capătul de pe fiecare chipolata și strângeți carnea de cârnați peste ciuperci, folosind pielea chipolata ca pungă. Împingeți carnea de cârnați cu degetele chiar în partea superioară a coapsei, apoi închideți clapele și trageți pielea pentru a o fixa. Acum rotiți picioarele pentru a face parcelele cât mai îngrijite posibil, apoi țineți osul expus și îndreptați fiecare picior.
Tăiați 4 foi de folie (suficient pentru a înfășura confortabil fiecare picior de pui).
Așezați 6-7 rashers de pancetta în centrul fiecărei foi, suprapunându-se ușor, apoi puneți picioarele de pui transversal peste pancetta și acoperiți fiecare picior cu 2 frunze de salvie. Ridicați marginea foliei care este cea mai îndepărtată de dvs., aduceți-o peste pui și apăsați pe pui, astfel încât pancetta să se îndepărteze de folie și să se lipească de pui. Repetați cu cealaltă parte a foliei, astfel încât pulpele de pui să fie toate învelite în pancetta.
Rulați fiecare picior în folie, băgându-l și apăsându-l strâns de pui pentru a forma un cilindru îngrijit. Ridicați cilindrul în sus de os la un capăt și rotiți folia la ambele capete, răsucindu-vă pentru a face o formă de cracker.
Preîncălziți cuptorul la ventilator 200C / convențional 220C / gaz
Puneți coletele de pui pe o foaie de copt și prăjiți timp de 15 minute, întorcându-le de două ori. Întorcându-le astfel, acestea vor fi uniform colorate. Întoarceți cuptorul la ventilator 160C / convențional 180C / gaz 4 și prăjiți încă 30 de minute, rotind o dată.
Scoateți și lăsați să stea timp de 10 minute. Desfaceți, răsturnând sucurile pe o farfurie.
Încălziți 1 lingură de ulei și un buton de unt într-o tigaie antiaderentă până când este fierbinte și spumează.
Puneți pulpele de pui în tigaie și rumeniți la foc mare pe toate părțile, ungând frecvent și întorcându-vă cu o pereche de clești. Pe măsură ce încep să se rumenească, adăugați câteva butoane mici de unt pe rând la grăsimea din tigaie (adăugarea untului puțin câte puțin îl menține proaspăt și previne arderea). Ridicați picioarele de pui din tigaie și rotiți-le în sucurile de pe farfurie, astfel încât să ridice o glazură frumoasă.
Tăiați carnea de coapsă umplută a fiecărui picior de pui pe diagonală în 3 felii fiecare. Nu tăiați carnea prea subțire sau se va răci. Puneți mămăliga pe farfurii, așezați toiagele în mijloc și așezați 3 felii de pui umplut în față.
Stropiți cu puțină vinetă și serviți imediat, cu roșii prăjite pe lateral.