Scufundarea rece a langustelor necesită aproximativ 8 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 20 și costă 63 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 277 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Un amestec de unt, cozi de raci, sos de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Languste Jalapeno brânză Cornbread acoperit cu languste Etouffee, Cum să lupți cu un Smoothie verde Buster rece, și Pizza Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați jumătate din ceapa verde și gătiți până se ofilesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
3
Adăugați cozile de raci, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți timp de aproximativ 10 minute. Se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De Languste
4
Într-un castron mare, amestecați împreună crema de brânză și maioneza până se omogenizează bine. Îmi place să folosesc un mixer electric. Condimentați cu sos de ardei iute și sos Worcestershire până când amestecul este de culoare Roz. Când langustele s-au răcit ușor, amestecați-le și untul în baie împreună cu restul de ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Sos Fierbinte
Cremă De Brânză
Ceapa Verde
Maioneză
Languste
Unt
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
5
Se amestecă bine, se acoperă și se dă la frigider peste noapte pentru a amesteca corect aromele.
Chardonnay, Gruener Veltliner și Muscadet sunt alegeri excelente pentru languste. Deși diferite fructe de mare pot solicita cu siguranță vinuri diferite, în general, un vin alb crocant, cu corp ușor sau un vin alb spumant va face trucul și nu va îneca arome subtile. Un vin pe care l-ați putea încerca este Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.