Dip creveți Tangy este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 3 porții. O porție conține 889 calorii, 32g de proteine, și 68G de grăsime. Pentru $ 3.89 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Nu o mulțime de oameni într-adevăr a plăcut acest hor d ' oeuvre. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de smântână, creveți, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 53%. Încercați Creveți Tangy și scoici, Crevete Marinat Picant, și Sweet' n ' Tangy Shrimp pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un bol mediu, amestecați crema de brânză, maioneza și smântâna până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Maioneză
Smântână
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Răspândiți-vă în fundul unui vas de servire. Se acoperă cu straturi în următoarea ordine: creveți, sos de cocktail, brânză mozzarella, ceapă verde, piper verde și roșii. Acoperiți și refrigerați timp de 1 oră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.