Asiatice Gazpacho

Asiatice Gazpacho
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați Gazpacho Asiatic. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 224 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, usturoi, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Gazpacho cu homar Maine: Gazpacho cu Bogavante, Gazpacho Alb (Gazpacho Blanco), și Burger asiatic de pui cu maioneză picantă de lămâie și salată asiatică murată.

Instrucțiuni

1
Puneți ardeii iute într-un castron. Într-o cratiță mică, încălziți uleiul la foc mediu; ceapa verde se gătește până încep să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Ardei IuteArdei Iute
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
2
Adăugați usturoiul; gatiti pana devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
3
Se toarnă printr-o strecurătoare peste ardei iute; puneți uleiul de chili deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De ChiliUlei De Chili
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
4
Scoateți ceapa verde din strecurătoare și aruncați-o. Se toacă mărunt căței de usturoi și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Ceapa VerdeCeapa Verde
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
5
Într-un castron mare adăugați apă rece pentru a acoperi ceapa; lăsați să stea 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se scurge și se lasă deoparte.
7
Într-o oală mare de apă clocotită, roșii blanch 20 de secunde; scurgere. Clătiți sub apă curentă rece. Peste un castron, curățați-le, miez și semințe; se toacă fin carnea de roșii și se adaugă la ceapă. Se strecoară sucurile acumulate din castron; se adaugă la roșii și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Într-un castron mic se amestecă împreună ghimbir, sos de pește și 2 linguri (25 ml) apă. Se strecoară printr-o bucată de pânză de brânză peste amestecul de roșii-ceapă, strecurând pentru a extrage sucul. Se amestecă castraveți, ardei (dacă se utilizează), mentă sau coriandru, suc de lămâie și ulei de chili până se amestecă bine. Condimentează după gust cu sare. Subțire cu apă sau suc de roșii la consistența dorită. Se răcește 30 de minute sau până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De RoșiiSuc De Roșii
Sos De PeșteSos De Pește
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De ChiliUlei De Chili
CoriandruCoriandru
CastraveteCastravete
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
ArdeiArdei
GhimbirGhimbir
TomateTomate
SucSuc
CeapăCeapă
ApăApă
MentăMentă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
BolBol
9
În tigaie uscată la foc mediu, prăjiți ardeii iute uscați până se întunecă, dar nu negri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute UscatArdei Iute Uscat
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Transferați ardeii iute într-o râșniță de condimente (sau mortar și pistil) și măcinați la o pulbere rezonabil de fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
11
Garnisiți gazpacho răcit cu pene de tei și frunze de ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
GazpachoGazpacho
12
Se servește cu pudră de chili prăjită pentru a condimenta după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
CondimenteCondimente
13
articol var
14
Type_27_data = {};
15
articol
16
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Baronul Herzog Chenin Blanc (OU Kosher) cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chineză la indiană. De asemenea, grozav ca aperitiv.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate30
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista