Aragaz Lent Piersic Cizmar
Aragaz lent piersic cizmar este un vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 346 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 100 de oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână piersică, nucșoară, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Aragaz Lent Piersic Cizmar, Aragaz Lent Piersic Cizmar, și Aragaz Lent Piersic Cizmar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați zahărul, ovăzul, făina, praful de copt, ienibaharul, nucșoara și sarea kosher într-un bol mare.
Adăugați untul și lucrați în ingredientele uscate până când se formează o textură sfărâmicioasă. Îndoiți feliile de piersici.
Ungeți fundul și părțile laterale ale unui aragaz de 3 litri.
Adăugați amestecul la aragazul lent și gătiți la foc mic timp de 3 până la 3 1/2 ore.