Aluat De Tort Cu Banane-Pecan
Banana-Pecan tort aluat este un fără gluten rețetă cu 5 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 497 calorii. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați banane, ouă, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Aluat De Tort Cu Afine-Pecan, Cookie-Uri De Aluat Pentru Tort Cu Cremă De Banane, și Tort cu banane-pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți primele 4 ingrediente la viteză mică cu un mixer electric 30 de secunde. Răsturnați părțile laterale și bateți la viteză medie 3 minute. Se amestecă nucile pecan în aluat. Utilizați aluat imediat, urmând instrucțiunile pentru tort dorit.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit tortul Betty Crocker Pound