Aluatul de brioșă cu fulgi de ovăz este un vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție conține 154 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, oul, zahărul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca o masă de dimineață foarte accesibilă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Briose Cu Tărâțe De Scorțișoară De Mere / Aluat De Brioșe Super Bran, Afine Brownie Aluat Fulgi De Ovăz, și Unt Caramele Fulgi De Ovăz Blond Aluat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați făina și următoarele 5 ingrediente într-un bol mare de amestecare; faceți o fântână în centrul amestecului. Se amestecă laptele, untul topit și oul ușor bătut; se adaugă la ingredientele uscate și se amestecă până se umezește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
2
Brioșe cu fulgi de ovăz: lingurați aluatul de brioșe cu fulgi de ovăz uniform în tigăi de brioșe ușor unse, umplând două treimi pline.