Șuncă cu crustă cu sos Madeira de portocale

Șuncă cu crustă cu sos Madeira de portocale
Șunca cu crustă cu sos Madeira de portocale ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție conține 1238 calorii, 101G de proteine, și 80g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 2,24 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de căței de usturoi, muștar dijon, madeira medie-uscată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 70%. Încercați Somon cu crustă de susan cu sos de portocale-Miso, Somon cu crustă de susan cu sos de portocale-Miso, și Halibut cu crustă de fistic cu sos de portocale de sânge pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Puneți șunca într-o tigaie mare, cu grăsime în sus. Folosind un cuțit ascuțit, marcați grăsimea peste tot într-un model încrucișat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Se toarnă 1 cană de Madeira peste șuncă și se acoperă bine cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MadeiraMadeira
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4
Coaceți șunca timp de aproximativ 3 1/2 ore sau până când este încălzită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Într-un castron mediu, aruncați pesmetul cu pătrunjelul. Într-un castron mic, combinați usturoiul, untul topit și muștarul, apoi lucrați în firimiturile de pâine cu degetele. Condimentează cu sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Descoperiți șunca și ungeți cu sucurile de tigaie, apoi transferați-le într-un platou mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Se toarnă sucurile de tigaie într-o cratiță medie. Întoarceți șunca în tigaia de prăjire și ridicați temperatura cuptorului la 37
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Bateți amestecul de pesmet pe toată partea superioară a șuncii, apăsându-l ferm în grăsime. Întoarceți șunca la cuptor și coaceți timp de aproximativ 30 de minute mai mult sau până când stratul de pesmet este crocant și maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Transferați șunca pe o tăietură și lăsați să se odihnească timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
10
Între timp, folosind un cuțit ascuțit, curățați portocalele; îndepărtați toată miezul alb amar. Lucrând peste un castron pentru a prinde sucurile, tăiați portocalele între membrane pentru a elibera secțiunile; ar trebui să aveți 1/2 cană de suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
Adăugați secțiunile de portocale, sucul de portocale și restul de 1/2 cană de Madeira în sucurile din cratiță. Acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane PortocaliiBomboane Portocalii
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
MadeiraMadeira
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
12
Se ia de pe foc, se adaugă coaja și se menține cald.
13
Folosind un cuțit lung și subțire, tăiați cu grijă șunca, ținând firimiturile pe loc cu o mână în timp ce tăiați. Aranjați feliile de șuncă pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De șuncăFelii De șuncă
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
14
Presărați firimiturile căzute peste șuncă și serviți cu sosul de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
15
Se servește cu: un gratin de cartofi aurii, broccoli aburit și o ruladă crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crusty RollCrusty Roll
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
16
Recomandare Vin: 1989 Meerlust Merlot
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
17
Note: Această rețetă necesită o șuncă afumată de cea mai bună calitate din partea superioară a piciorului. Nu ar trebui să fie prea dulce sau prea sărat sau unul care a fost secționat și remodelat. Karl ehmer face o șuncă superioară folosind o rețetă veche de fumat germană. Este disponibil prin poștă de la Citarella din New York (212-874-0383).
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă Afumatășuncă Afumată
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista