Șuncă și brânză elvețiană coaceți cartofi

Șuncă și brânză elvețiană coaceți cartofi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați să coaceți cartofi cu șuncă și brânză elvețiană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 129 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 43 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână cartofi betty julienne, șuncă, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 14 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Coaceți Cartofi Elvețieni, Supă de cartofi și brânză elvețiană - brânza elvețiană face o supă foarte cremoasă și bogată, și Swiss-Ceapa Cartofi Coace.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204°. amestecați cartofii, sosul
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Se amestecă și se fierbe apă în caserola de 2 litri. Se amestecă laptele, șunca și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
3
Coaceți descoperit 50 de minute; se presara cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Coaceți cu 10 până la 14 minute mai mult sau până când blatul devine maro auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În1 h, 14 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista