Baileys budinca Parfaits cu fulgi de ovăz-nuc Crunch
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Baileys Pudding Parfaits cu fulgi de ovăz-nuc Crunch. Această rețetă face 6 porții cu 858 calorii, 12g de proteine, și 53G de grăsime fiecare. Pentru $2.33 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ovăz de modă veche, zahăr brun auriu, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Smoking cu căpșuni și parfum de budincă Crunch de migdale, Parfaits de zmeură și nucă de cocos cu Crunch de nucă de cocos, și Budinca Baileys Butterscotch pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mare.
Adăugați unt și frecați cu vârful degetelor până când amestecul formează aglomerări umede.
Presărați amestecul pe foaia de copt cu margini.
Coaceți până se rumenesc și crocant, amestecând ocazional ușor și lăsând amestecul în aglomerări, aproximativ 35 de minute. Se răcește complet. (Se poate face cu 2 zile înainte. Depozitați etanș.)
Combinați 3/4 cană smântână, 6 linguri lichior Baileys, zahăr, gălbenușuri și nucșoară într-un castron mare de metal.
Așezați peste cratița cu apă clocotită (nu lăsați fundul vasului să atingă apa). Folosind mixerul electric, bateți până când crema se îngroașă și termometrul înregistrează 160 de grade F, aproximativ 8 minute.
Se scoate din peste apă și se bate până se răcește, aproximativ 8 minute.
Se amestecă restul de 6 linguri de lichior. Bateți restul de 1/2 cană de cremă într-un castron mediu până la vârfuri medii. Îndoiți în cremă. Acoperiți și răciți cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Strat 1/4 cană budincă, 1 lingură coacăze și 3 linguri crunch în fiecare din șase pahare de 12 uncii; repetați stratificarea încă 1 dată.
Se servește imediat sau se dă la frigider până la 1 oră.