Împachetări Cu Salată De Pui Fajita
Pui Fajita Salata verde împachetări ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 1 și costă 7,8 USD pe porție. O porție conține 1495 calorii, 130g de proteine, și 82G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pansament lite house, ceapă, brânză Cheddar ușoară cu lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este uimitor. Încercați Salata de pui Fajita se înfășoară pentru doi, Împachetări Cu Salată De Pui Fajita, și Împachetări Cu Salată De Curcan Fajita pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă 1/4 cană de pansament și chimen într-un castron mediu.
Adăugați pui; aruncați pentru a acoperi. La frigider 30 min. la marinat.
Adăugați pansamentul rămas în tigaia mare antiaderentă. Se amestecă ardeii și ceapa; gatiti la foc mediu 6 pana la 8 min. sau până când este crocant.
Se transferă în castron; acoperiți pentru a se încălzi.
Gatiti puiul si marinata in tigaie 8-10 min. sau până când puiul este gata, amestecând frecvent.
Adăugați legume fierte; gatiti 2 min. sau până se încălzește, amestecând ocazional.
Puneți amestecul de pui pe frunzele de salată; se acoperă cu brânză.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Pivnițele Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.