Țelină Margarita
Margaritanul de țelină este un fără gluten, primar și vegan băutură. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 59 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Un amestec de tulpini fragede de țelină, gheață, Lillet blanc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fenicul picant, țelină și rădăcină de țelină cu cârnați chinezi, Carne de vită în ghiveci și rădăcină de țelină cu Gremolata de țelină, și Țelină rasă, rădăcină de țelină și salată de ridiche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați țelina tocată, sucul de lămâie și siropul simplu într-un blender și amestecați la înălțime până când tulpinile sunt complet descompuse, aproximativ 30 de secunde. (Poate fi necesar să opriți blenderul și să zdrobiți mai mult bucățile de țelină pentru a face lama să se rotească din nou.) Puneți o strecurătoare cu ochiuri fine peste o cană de măsurare de 1 cană și turnați amestecul de țelină. Folosind o oală, apăsați pe solide pentru a extrage cât mai mult suc posibil. (Ar trebui să aveți aproximativ 6 uncii de lichid.) Aruncați solidele din strecurătoare.
Puneți 4 pahare martini sau coupe în congelator pentru a se răci.
Așezați amestecul de suc de țelină, tequila și Lillet într-un recipient de 1 litru și amestecați pentru a combina.
Așezați 6 uncii de margarita într-un agitator de cocktail. Umpleți agitatorul la jumătate cu gheață și agitați energic până când exteriorul este înghețat, aproximativ 30 de secunde. Se strecoară conținutul în 1 din paharele răcite, se ornează cu o tulpină de țelină și se servește. Repetați pentru a face încă 3 margarite.