Șuncă și ceapă Frittata
Șuncă și ceapă Frittata ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 332 calorii, 9g de proteine, și 24g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 1,96 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de brânză de proces, șuncă, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 20%. Rețete similare sunt Ceapă Frittata, Ceapă Frittata, și Cartofi Și Ceapă Roșie Frittata.
Instrucțiuni
Gatiti cartofii in apa pana aproape fraged; se scurge. Într-un castron, bateți ouăle; adăugați treptat răspândirea brânzei și laptele (amestecul va apărea ciudat). Se amestecă cartofii, șunca și jumătate de ceapă. Într-un 10-in. tigaie rezistentă la cuptor, topiți untul la foc mic; scoateți de pe foc. se toarnă amestecul de ou în tigaie.
Coaceți, neacoperit,la 350 de minute pentru 20 de minute.
Se presară cu ceapa rămasă; coaceți 5-10 minute mai mult sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.
Lăsați să stea 5 minute înainte de tăiere.