Șuncă și ceapă Frittata ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 332 calorii, 9g de proteine, și 24g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 1,96 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de brânză de proces, șuncă, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 20%. Rețete similare sunt Ceapă Frittata, Ceapă Frittata, și Cartofi Și Ceapă Roșie Frittata.
Instrucțiuni
1
Gatiti cartofii in apa pana aproape fraged; se scurge. Într-un castron, bateți ouăle; adăugați treptat răspândirea brânzei și laptele (amestecul va apărea ciudat). Se amestecă cartofii, șunca și jumătate de ceapă. Într-un 10-in. tigaie rezistentă la cuptor, topiți untul la foc mic; scoateți de pe foc. se toarnă amestecul de ou în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
11 Până La 12 Ardei Banana Dulci
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Coaceți, neacoperit,la 350 de minute pentru 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Se presară cu ceapa rămasă; coaceți 5-10 minute mai mult sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.