Șuncă și brânză Sandwich coace
Șuncă și brânză Sandwich coace este un fără gluten și primar rețetă cu 6 porții. O porție conține 144 calorii, 12g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați șuncă, amestec original, muștar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. de la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare includ Șuncă și brânză Sandwich coace, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 35
Vas de copt pătrat cu grăsime, 8x8x2 inci.
Se amestecă amestecul de copt, laptele, muștarul și oul până se amestecă.
Se toarnă jumătate din aluat în vasul de copt. Se acoperă cu jumătate de șuncă și 1/2 cană de brânză. Se acoperă cu șunca rămasă.
Se toarnă aluatul rămas peste șuncă.
Coaceți 45 până la 50 de minute sau până se rumenesc și setați.
Se presară cu 1/2 cană de brânză rămasă.
Lăsați să stea 5 minute înainte de tăiere.