Șuncă și brânză Sandwich coace

Șuncă și brânză Sandwich coace
Șuncă și brânză Sandwich coace este un fără gluten și primar rețetă cu 6 porții. O porție conține 144 calorii, 12g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați șuncă, amestec original, muștar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. de la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare includ Șuncă și brânză Sandwich coace, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Vas de copt pătrat cu grăsime, 8x8x2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Se amestecă amestecul de copt, laptele, muștarul și oul până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
MuștarMuștar
LapteLapte
OuăOuă
4
Se toarnă jumătate din aluat în vasul de copt. Se acoperă cu jumătate de șuncă și 1/2 cană de brânză. Se acoperă cu șunca rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Se toarnă aluatul rămas peste șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
6
Coaceți 45 până la 50 de minute sau până se rumenesc și setați.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Se presară cu 1/2 cană de brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
8
Lăsați să stea 5 minute înainte de tăiere.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate4
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista