Șuncă și brânză pe salată de pâine de secară
Salata de șuncă și brânză pe pâine de secară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 483 calorii, 25g de proteine, și 41G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de oțet de cidru, țelină, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert Cu Mere Graham ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pâine De Secară Daneză, Terci De Pâine De Secară Daneză (Arllebra...........), și Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pe o foaie de copt cu margini, aruncați pâinea cu 2 linguri de ulei.
Coaceți timp de 15 minute, amestecând o dată, până se prăjește ușor.
Într-un castron mare, bateți muștarul cu maioneza și oțetul. Treceți treptat în restul de 3 linguri de ulei și condimentați cu piper.
Adăugați țelina, șunca, brânza, arpagicul și crutoanele de pâine de secară, aruncați bine și serviți.